CART
Köp Nu
Köp nu och få 30 % rabatt på bäddmadrassen Deluxe! Rabatten tillämpas vid kassan.
Prova riskfritt i 100 nätter Questions? 800-325-6057 octasmart Deluxe Bäddmadrass

Förvandla vilken sovyta som helst till en lyxig madrass med bäddmadrassen Octasmart® Deluxe

Med hjälp av vår prisbelönta Octaspring® Aerispace-teknik som ger stödet av fjädrar med komforten av skum förbättrar bäddmadrassen Deluxe stödet och ökar luftflödet så att du garanterat får bättre sömn!

Leverans inom 7 dagar
Köp nu Fri frakt
Prova riskfritt
Säker betalning
 • 8 gånger bättre andningsbarhet än en standardmadrass med minnesskum
 • Komfortpunkter designade för att uppmuntra din kropps naturliga linje vilket lindrar smärta och värk
 • Topplager i minnesskum för extra mysig komfort
Play

Den mest avancerade sömntekniken på marknaden

Sög godnatt till smärta och värk med den vaggande komforten av bäddmadrassen Octasmart® Deluxe, utformad för ultimat tryckavlastning och stöd. Med Octasmart®-teknik i kärnan, anpassar den sig till varje tum av din kropp med andningsbara fjädrar i minnesskum som levererar utmärkt linjering av ryggraden och den bästa sömnen du någonsin haft.

Play

Octaspring® Aerospace teknik

Vår prisbelönta Octaspring®-teknik tillhandahåller stödet av fjädrar och komforten av skum och har oberoende bevisats hjälpa dig att somna fortare, samt sova längre och djupare.

Svalare sömn

Octaspring®-strukturen är inte bara 8 gånger mer andningsbar än standardskum, den skapar också sitt eget mikroklimat genom att avvisa varm luft och dra in sval luft för en svalare och torrare natts sömn.

Fullständigt stöd

Med hundratals oberoende Octaspring®-komfortpunkter som skapar optimal linjering för din rygg, axlar och höfter, är bäddmadrassen Deluxe utformad för att eliminera tryckpunkter som orsakar värk och smärta och ger den ultimata lyxen för sömnen.

Högsta kvalitet för bästa komfort och sömn

highest quality materials
 • A

  Smart Performance Överdrag

  Detta mjuka överdrag med en unik andningsförmåga ger maximalt luftflöde, vilket gör dig svalare på natten så du inte vaknar svettig.

 • B

  Signature Memory Skum

  Vårt signature memory skum anpassar och formar sig runt din kropp för en helt unik komfort och den skönaste sömnen någonsin.

 • C

  Octaspring® Teknik

  Vår patenterade Octaspring® teknik skapar 8x bättre luftflöde vilket bidrar till en yta som är sval hela natten. Den reglerar temperaturen så du slipper både svettas eller frysa.

 • D

  Anti-glid

  Anti-glid yta håller din Octasmart® Deluxe bäddmadrass ordentligt på plats hela natten lång.

10års begränsad garanti

Vila tryggt med vetskapen att din Rest easy knowing your Octasmart® Deluxe bäddmadrass har 10 års garanti.

Perfekt för gäster

Förvandla extrasängar, soffor, divaner eller till och med golv till en komfortabel gästsäng.

Allergivänlig

Octasmart® Deluxe bäddmadrassen är allergivänlig och ger dig en hälsosammare sovplats så du kan återhämta dig lättare.

Prova riskfritt i 100 nätter

Du kommer inte ångra dig. Du har 100 dagars sov gott garanti för att säkerställa att du älskar din madrass som vi vet att du kommer göra.

Mindre klimatpåverkan

Vår Octaspring® teknik använder 50% mindre material och därmed mindre spill än andra produkter samt ingen metall vilket är bättre för miljön.

Tvättbar

Håll din Octasmart® bäddmadrass ren genom att tvätta det allergivänliga överdraget.

Sömntekniken som fortsätter vinna utmärkelser

Vår patenterade Octaspring® tar sömnvärlden med storm.

Big Innovation 2019

Emma 2019

ICONICO Awards 2019

Travel Retail Awards 2019

German Innovation Winner 2019

Prova riskfritt i 100 nätter

100 nätter sov gott garanti

Vi är så säkra att du kommer älska din nya Octasmart® Deluxe bäddmadrass att vi erbjuder dig att: prova madrassen i minst 60 nätter för att ge din kropp och bäddmadrassen tid att anpassa sig efter varandra. Efter det har du upp till 100 nätter, att om du verkligen inte älskar den, bara hör av dig till oss för retur och full återbetalning.

Ta inte bara vårt ord för det...

“Utmärkt! Jag fick det på några dagar och redan från första natten njuter jag av den. Vilken skillnad!”

“Jag har använt min i 5 nätter nu och sover bättre än någonsin.”

“Jag köpte en för några veckor sedan och jag älskar den!”

“Det verkar vara allt de lovar... riktigt nöjd!”

“Vi skulle ha provat den här för flera år sedan, den är underbar! Ingen mer smärta i min höft!”

Förvandla din säng och få en god natts sömn, varje natt.

 • Snabb leverans
 • Prova riskfritt i 100 nätter
 • 10 års begränsad garanti

30% RABATT, SPARA IDAG!

Deluxe Bäddmadrass


30% Black tag RABATT, endast denna helg!

4 555 kr

3 185 kr

Köp nu, betala senare med

Välj Size:
secure

Hitta närmsta butik

Vanliga frågor

Bäddmadrassen finns i standardstorlekarna:
80x200cm
90x200cm
90x210cm
105x200cm
105x210cm
120x200cm
140x200cm
160x200cm
180x200cm
180x210cm
210x210cm

Att hålla lagom temperatur är avgörande för en god sömn. Din kroppstemperatur sjunker naturligt under kvällen för att signalera att det är dags att gå och lägga sig. En lägre temperatur talar också om för din kropp att den ska producera melatonin, sömnhormonet. Därför finns det inga tvivel kring att du sover bättre när du är sval och komfortabel (inte varm och svettig).

Vår Octasmart® Deluxe bäddmadrass innehåller vår patenterade Octaspring® teknik som har 8 ggr bättre andningsförmåga än andra bäddmadrasser. Detta naturliga luftflöde gör att du kan sova svalare. Vi använder inga ytliga kemikalier (som tappar kylan när du ligger på dem) och heller inga hål i vårt skum (vilket pressas ut när du ligger ner) som andra företag gör för att ge dig en hälsosam och sval temperatur när du sover.

Den skickas från centrallager i Malmö. Normalt tar det inom 7 dagar för lagervaror att levereras

För att det generellt tar minst den tiden för din kropp att anpassa sig till att sova på bra underlag. Vi vill att du ska vara 100% nöjd med din produkt och ber dig därför att ge det minst 60 nätter innan du kan returnera madrassen inom våra 100 nätters riskfria prova på tid.

Vår Octasmart® Deluxe Bäddmadrass är ca 7cm. Det är ca 3cm memory skum som sen följs av vårt lager med Octaspring® teknologi. Dessa två är en perfekt kombination för att omsluta din kropp och erbjuda överlägsen support och otroligt komfortabel sömn.

Vi strävar efter att erbjuda de bästa produkterna och den vänligaste kundtjänsten. Om du skulle ha några frågor om beställning eller en fråga om någon av våra produkter så kontakta oss gärna via kundtjanst@sangjatten.se. Vi besvarar alla mail inom 48h vardagar.

Ja, överdraget kan maskintvättas i 40 grader.

Nej, vi råder dig att inte använda en elektrisk filt eftersom den med tiden kan ha en motsatt effekt på materialen som används inuti bäddmadrassen.

Bäddmadrassen är skapad med ett halkfritt material för att göra så att den håller sig på plats. För att ytterligare reducera rörelse utan att kompromettera bäddmadrassen, föreslår vi att du använder ett djupt resårlakan över madrassen och bäddmadrassen, eller använder ett lakan på madrassen och ett annat på bäddmadrassen.

För tillfället erbjuder vi inte personligt anpassade storlekar. Vi utvecklas dock konstant och lanserar nya produkter, så håll ett öga på vår webbplats och sociala medier för de senaste uppdateringarna.

Ja! Det allergivänliga, luftiga överdraget skapar en lyxig känsla till bäddmadrassen, ökar luftcirkulationen och leder bort fukt vilket ger dig en hälsosammare sömn!

Ja, den miljömedvetna komforten hos Octaspring® är inspirerad av hållbar vetenskap designad med 50 % mindre material och producerar praktiskt taget inget avfall eller metall. Vårt Octasmart®-sortiment stöder hållbarhet och sparar motsvarande minst ett träd i koldioxidutsläpp.

Dessutom reducerar designen i bäddmadrassen Essentials vårt ekologiska avtryck med 40 kg koldioxidutsläpp för varje tillverkad bäddmadrass, och den är återvinningsbar. Skillnaden detta gör i koldioxidutsläpp innebär att för varje bäddmadrass vi producerar ger vi tillbaka vad som motsvarar att plantera två träd till moder natur. Våra Essentials-produkter är också fria från skadliga kemikalier, utsläpp och är OEKO-TEX-certifierade.